Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Герасимчук Олена Петрівна - Збереження якості плодів чорної смородини з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії...
Герасимчук Олена Петрівна - Збереження якості плодів чорної смородини з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії...
Автореферат/Дисертація
Автор: Герасимчук Олена Петрівна
Збереження якості плодів чорної смородини з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії... : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автор: Герасимчук Олена Петрівна
Збереження якості плодів чорної смородини з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії... : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 170358
Главный филиал
Герасимчук, Олена Петрівна.
Збереження якості плодів чорної смородини з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії та в продуктах переробки : автореф. дис ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Олена Петрівна Герасимчук; В.о. Уман. держ. аграр. ун-т.– Умань : [б.в.], 2009.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Сільськогосподарські науки – Агрономія – Первинна обробка продуктів рослинництва.
A 170358
Главный филиал
Герасимчук, Олена Петрівна.
Збереження якості плодів чорної смородини з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії та в продуктах переробки : автореф. дис ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Олена Петрівна Герасимчук; В.о. Уман. держ. аграр. ун-т.– Умань : [б.в.], 2009.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Сільськогосподарські науки – Агрономія – Первинна обробка продуктів рослинництва.