Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Бондар Наталія Петрівна - Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у х...
Бондар Наталія Петрівна - Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у х...
Автореферат/Дисертація
Автор: Бондар Наталія Петрівна
Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у х... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
Автор: Бондар Наталія Петрівна
Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у х... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 174785
Главный филиал
Бондар, Наталія Петрівна.
Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібоперкаській промисловості : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Наталія Петрівна Бондар; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2006.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.
A 174785
Главный филиал
Бондар, Наталія Петрівна.
Дослідження технологічних властивостей харчового люпину і розробка способів використання його у хлібоперкаській промисловості : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Наталія Петрівна Бондар; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2006.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.