Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Полумбрик Максим Олегович - Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряникі...
Полумбрик Максим Олегович - Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряникі...
Автореферат/Дисертація
Автор: Полумбрик Максим Олегович
Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряникі... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автор: Полумбрик Максим Олегович
Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряникі... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 175016
Главный филиал
Полумбрик, Максим Олегович.
Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Максим Олегович Полумбрик; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2008.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Зберігання і технологія переробки зерен, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів.
A 175016
Главный филиал
Полумбрик, Максим Олегович.
Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Максим Олегович Полумбрик; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2008.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Зберігання і технологія переробки зерен, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів.