Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Білецька Яна Олександрівна - Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре
Білецька Яна Олександрівна - Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре
Автореферат/Дисертація
Автор: Білецька Яна Олександрівна
Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автор: Білецька Яна Олександрівна
Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 177064
Главный филиал
Білецька, Яна Олександрівна.
Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Яна Олександрівна Білецька; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2012.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Товарознавство харчових продуктів.
A 177064
Главный филиал
Білецька, Яна Олександрівна.
Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Яна Олександрівна Білецька; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2012.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Товарознавство харчових продуктів.