Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Чуйко Марина Миколаївна - Формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію
Чуйко Марина Миколаївна - Формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію
Автореферат/Дисертація
Автор: Чуйко Марина Миколаївна
Формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автор: Чуйко Марина Миколаївна
Формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 177063
Главный филиал
Чуйко, Марина Миколаївна.
Формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Марина Миколаївна Чуйко; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2012.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Товарознавство харчових продуктів.
A 177063
Главный филиал
Чуйко, Марина Миколаївна.
Формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Марина Миколаївна Чуйко; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2012.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Товарознавство харчових продуктів.