Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Карбівнича Тетяна Василівна - Формування якості напівфабрикату борщової заправки при виробництві та холодильному зберіганні
Карбівнича Тетяна Василівна - Формування якості напівфабрикату борщової заправки при виробництві та холодильному зберіганні
Автореферат/Дисертація
Автор: Карбівнича Тетяна Василівна
Формування якості напівфабрикату борщової заправки при виробництві та холодильному зберіганні : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автор: Карбівнича Тетяна Василівна
Формування якості напівфабрикату борщової заправки при виробництві та холодильному зберіганні : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 177175
Главный филиал
Карбівнича, Тетяна Василівна.
Формування якості напівфабрикату борщової заправки при виробництві та холодильному зберіганні : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Тетяна Василівна Карбівнича; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– б/и : [б.в.], 2012.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Товарознавство харчових продуктів.
A 177175
Главный филиал
Карбівнича, Тетяна Василівна.
Формування якості напівфабрикату борщової заправки при виробництві та холодильному зберіганні : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Тетяна Василівна Карбівнича; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– б/и : [б.в.], 2012.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Товарознавство харчових продуктів.