Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Коваленко Валентина Олексіївна - Наукові основи технології переробки м'ясної сировини з використанням ферментних препаратів
Коваленко Валентина Олексіївна - Наукові основи технології переробки м'ясної сировини з використанням ферментних препаратів
Автореферат/Дисертація
Автор: Коваленко Валентина Олексіївна
Наукові основи технології переробки м'ясної сировини з використанням ферментних препаратів : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автор: Коваленко Валентина Олексіївна
Наукові основи технології переробки м'ясної сировини з використанням ферментних препаратів : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 179744
Главный филиал
Коваленко, Валентина Олексіївна.
Наукові основи технології переробки м'ясної сировини з використанням ферментних препаратів : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Валентина Олексіївна Коваленко; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2009.– 33 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія продуктів харчування.
A 179744
Главный филиал
Коваленко, Валентина Олексіївна.
Наукові основи технології переробки м'ясної сировини з використанням ферментних препаратів : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Валентина Олексіївна Коваленко; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2009.– 33 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія продуктів харчування.