Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Пестіна, Ганна Олександрівна - Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині
Пестіна, Ганна Олександрівна - Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині
Автореферат/Дисертація
Автор: Пестіна, Ганна Олександрівна
Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автор: Пестіна, Ганна Олександрівна
Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 182028
Главный филиал
Пестіна, Ганна Олександрівна.
Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ганна Олександрівна Пестіна; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2009.– 17 с . – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.
A 182028
Главный филиал
Пестіна, Ганна Олександрівна.
Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ганна Олександрівна Пестіна; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2009.– 17 с . – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.