Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Хаустова, Тетяна Миколаївна - Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного
Хаустова, Тетяна Миколаївна - Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного
Автореферат/Дисертація
Автор: Хаустова, Тетяна Миколаївна
Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автор: Хаустова, Тетяна Миколаївна
Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 189140
Главный филиал
Хаустова, Тетяна Миколаївна.
Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Тетяна Миколаївна Хаустова, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2012.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія продуктів харчування.
A 189140
Главный филиал
Хаустова, Тетяна Миколаївна.
Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Тетяна Миколаївна Хаустова, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2012.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія продуктів харчування.