Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Шевченко, Андрій Олександрович - Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції
Шевченко, Андрій Олександрович - Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції
Автореферат/Дисертація
Автор: Шевченко, Андрій Олександрович
Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автор: Шевченко, Андрій Олександрович
Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 189141
Главный филиал
Шевченко, Андрій Олександрович.
Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Андрій Олександрович Шевченко, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2012.– 22 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 189141
Главный филиал
Шевченко, Андрій Олександрович.
Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Андрій Олександрович Шевченко, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2012.– 22 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.