Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Бровенко Тетяна Вікторівна - Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок
Бровенко Тетяна Вікторівна - Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок
Автореферат/Дисертація
Автор: Бровенко Тетяна Вікторівна
Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок : Автореф. дис. канд. техн. наук
Видавництво: КНТЕУ, 2002 г.
ISBN відсутній
Автор: Бровенко Тетяна Вікторівна
Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок : Автореф. дис. канд. техн. наук
Видавництво: КНТЕУ, 2002 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 128742
Главный филиал
Бровенко, Тетяна Вікторівна.
Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.16 / Тетяна Вікторівна Бровенко; В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– К. : КНТЕУ, 2002.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.
A 128742
Главный филиал
Бровенко, Тетяна Вікторівна.
Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.16 / Тетяна Вікторівна Бровенко; В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– К. : КНТЕУ, 2002.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.