Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Соколов, Сергій Анатолійович - Теорія та практика застосування високого тиску у харчових технологіях
Соколов, Сергій Анатолійович - Теорія та практика застосування високого тиску у харчових технологіях
Книга
Автор: Соколов, Сергій Анатолійович
Теорія та практика застосування високого тиску у харчових технологіях : монографія
Видавництво: ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-296-6
Автор: Соколов, Сергій Анатолійович
Теорія та практика застосування високого тиску у харчових технологіях : монографія
Видавництво: ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-296-6
(UA) Книга
XIII> 62715
740637 Главный филиал
Соколов, Сергій Анатолійович.
Теорія та практика застосування високого тиску у харчових технологіях : монографія / Сергій Анатолійович Соколов, Валерій Олександрович Сукманов, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : ДонНУЕТ, 2012.– 375 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 336-375 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-385-296-6 : 20.00.
ББК Л812.3
-- 1. Продукти, харчові – Обробка високим тиском.
XIII> 62715
740637 Главный филиал
Соколов, Сергій Анатолійович.
Теорія та практика застосування високого тиску у харчових технологіях : монографія / Сергій Анатолійович Соколов, Валерій Олександрович Сукманов, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : ДонНУЕТ, 2012.– 375 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 336-375 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-385-296-6 : 20.00.
ББК Л812.3
-- 1. Продукти, харчові – Обробка високим тиском.