Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни "Організація ресторан...
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни "Організація ресторан...
Книга
Автор:
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни "Організація ресторан...
Видавництво: ВВ ЧНУ ім. Б. Хмельницького, 2013 г.
ISBN відсутній
Автор:
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни "Організація ресторан...
Видавництво: ВВ ЧНУ ім. Б. Хмельницького, 2013 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
B 51184
730522 Главный филиал
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни "Організація ресторанного господарства" для студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Черкас. нац. ун-т ім. Богдана Хмельницького. Навч.-наук. ін-т економіки та права; Уклад. Ольга Миколаївна Радченко.– Черкаси : ВВ ЧНУ ім. Б. Хмельницького, 2013.– 40 с.
50 пр.– Бібліогр.: с. 34-36 . – На укр. яз. : 2.00.
ББК У542.414я73-5
-- 1. Ресторанне господарство – Методичні посібники.
B 51184
730522 Главный филиал
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни "Організація ресторанного господарства" для студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Черкас. нац. ун-т ім. Богдана Хмельницького. Навч.-наук. ін-т економіки та права; Уклад. Ольга Миколаївна Радченко.– Черкаси : ВВ ЧНУ ім. Б. Хмельницького, 2013.– 40 с.
50 пр.– Бібліогр.: с. 34-36 . – На укр. яз. : 2.00.
ББК У542.414я73-5
-- 1. Ресторанне господарство – Методичні посібники.