Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Пасічник, Ірина Олександрівна - Наукове обґрунтування використання сучасних сортів хмелю в хлібопеченні
Пасічник, Ірина Олександрівна - Наукове обґрунтування використання сучасних сортів хмелю в хлібопеченні
Автореферат/Дисертація
Автор: Пасічник, Ірина Олександрівна
Наукове обґрунтування використання сучасних сортів хмелю в хлібопеченні : автореф. дис. …. канд. с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автор: Пасічник, Ірина Олександрівна
Наукове обґрунтування використання сучасних сортів хмелю в хлібопеченні : автореф. дис. …. канд. с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 194726
Главный филиал
Пасічник, Ірина Олександрівна.
Наукове обґрунтування використання сучасних сортів хмелю в хлібопеченні : автореф. дис. …. канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Ірина Олександрівна Пасічник, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України.– К. : [б.в.], 2013.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Сільськогосподарські науки – Агрономія – Первинна обробка продуктів рослинництва.
A 194726
Главный филиал
Пасічник, Ірина Олександрівна.
Наукове обґрунтування використання сучасних сортів хмелю в хлібопеченні : автореф. дис. …. канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Ірина Олександрівна Пасічник, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України.– К. : [б.в.], 2013.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Сільськогосподарські науки – Агрономія – Первинна обробка продуктів рослинництва.