Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Хомич, Галина Панасівна - Фенольні сполуки дикорослих плодів і ягід: склад, властивості, зміни при переробці
Хомич, Галина Панасівна - Фенольні сполуки дикорослих плодів і ягід: склад, властивості, зміни при переробці
Книга
Автор: Хомич, Галина Панасівна
Фенольні сполуки дикорослих плодів і ягід: склад, властивості, зміни при переробці : монографія
Видавництво: ПУЕТ, 2013 г.
ISBN 978-966-184-236-5
Автор: Хомич, Галина Панасівна
Фенольні сполуки дикорослих плодів і ягід: склад, властивості, зміни при переробці : монографія
Видавництво: ПУЕТ, 2013 г.
ISBN 978-966-184-236-5
(UA) Книга
XIII> 63585
755851 Главный филиал
Хомич, Галина Панасівна.
Фенольні сполуки дикорослих плодів і ягід: склад, властивості, зміни при переробці : монографія / Галина Панасівна Хомич, Леонід Вікторович Капрельянц, Вищий навч. заклад Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ).– Полтава : ПУЕТ, 2013.– 217 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 190-217 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-184-236-5 : 13.00.
ББК Л913-306
ББК П18
-- 1. Сполуки, фенольні. 2. Культури плодово-ягідні, дикорослі – Переробка. 3. Культури плодово-ягідні, дикорослі – Хімічний склад.
XIII> 63585
755851 Главный филиал
Хомич, Галина Панасівна.
Фенольні сполуки дикорослих плодів і ягід: склад, властивості, зміни при переробці : монографія / Галина Панасівна Хомич, Леонід Вікторович Капрельянц, Вищий навч. заклад Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ).– Полтава : ПУЕТ, 2013.– 217 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 190-217 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-184-236-5 : 13.00.
ББК Л913-306
ББК П18
-- 1. Сполуки, фенольні. 2. Культури плодово-ягідні, дикорослі – Переробка. 3. Культури плодово-ягідні, дикорослі – Хімічний склад.