Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Якубчак, Ольга Миколаївна - Критерії оцінки якості м'яса
Якубчак, Ольга Миколаївна - Критерії оцінки якості м'яса
Книга
Автор: Якубчак, Ольга Миколаївна
Критерії оцінки якості м'яса : монографія
Видавництво: ЦП "Компринт", 2013 г.
ISBN відсутній
Автор: Якубчак, Ольга Миколаївна
Критерії оцінки якості м'яса : монографія
Видавництво: ЦП "Компринт", 2013 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
XIII> 63641
756928 Главный филиал
Якубчак, Ольга Миколаївна.
Критерії оцінки якості м'яса : монографія / Ольга Миколаївна Якубчак, Василь Васильович Кравчук, Тетяна Володимирівна Таран, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України.– К. : ЦП "Компринт", 2013.– 121 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 97-121 . – На укр. яз. : 7.00.
ББК Л92-106
-- 1. Продукти, м'ясні – Якість.
XIII> 63641
756928 Главный филиал
Якубчак, Ольга Миколаївна.
Критерії оцінки якості м'яса : монографія / Ольга Миколаївна Якубчак, Василь Васильович Кравчук, Тетяна Володимирівна Таран, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України.– К. : ЦП "Компринт", 2013.– 121 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 97-121 . – На укр. яз. : 7.00.
ББК Л92-106
-- 1. Продукти, м'ясні – Якість.