Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Методика викладання у вищій школі
Методика викладання у вищій школі
Книга
Автор:
Методика викладання у вищій школі : метод. вказівки і завдання до практ. та індивід. робіт, тести для студ. напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" спец. 8.14010101 "Готельно-ресторанна справа" освітньо-кваліфікац. рівня "магістр"
Видавництво: Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній
Автор:
Методика викладання у вищій школі : метод. вказівки і завдання до практ. та індивід. робіт, тести для студ. напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" спец. 8.14010101 "Готельно-ресторанна справа" освітньо-кваліфікац. рівня "магістр"
Видавництво: Вид-во Львівської комерційної академії, 2013 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
B 54675
731144 Главный филиал
Методика викладання у вищій школі : метод. вказівки і завдання до практ. та індивід. робіт, тести для студ. напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" спец. 8.14010101 "Готельно-ресторанна справа" освітньо-кваліфікац. рівня "магістр" / Укоопспілка. Львів. комерц. акад.; Уклад. І. М. Ощипок, П. Х. Пономарьов, І. В. Сирохман; Відп. за вип. І. М. Ощипок.– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2013.– 39 с.
50 пр.– Бібліогр.: с. 38-39 . – На укр. яз. : 2.00.
ББК Ч481.2я73-5
-- 1. Вища освіта – Навчально-виховний процес – Методичні посібники. 2. Технології, освітні – Методичні посібники.
B 54675
731144 Главный филиал
Методика викладання у вищій школі : метод. вказівки і завдання до практ. та індивід. робіт, тести для студ. напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" спец. 8.14010101 "Готельно-ресторанна справа" освітньо-кваліфікац. рівня "магістр" / Укоопспілка. Львів. комерц. акад.; Уклад. І. М. Ощипок, П. Х. Пономарьов, І. В. Сирохман; Відп. за вип. І. М. Ощипок.– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2013.– 39 с.
50 пр.– Бібліогр.: с. 38-39 . – На укр. яз. : 2.00.
ББК Ч481.2я73-5
-- 1. Вища освіта – Навчально-виховний процес – Методичні посібники. 2. Технології, освітні – Методичні посібники.