Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Калайда, Катерина Василівна - Формування та збереженість споживної цінності плодів актинідії та продуктів їхньої переробки
Калайда, Катерина Василівна - Формування та збереженість споживної цінності плодів актинідії та продуктів їхньої переробки
Автореферат/Дисертація
Автор: Калайда, Катерина Василівна
Формування та збереженість споживної цінності плодів актинідії та продуктів їхньої переробки : автореф. дис. …. канд. с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автор: Калайда, Катерина Василівна
Формування та збереженість споживної цінності плодів актинідії та продуктів їхньої переробки : автореф. дис. …. канд. с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 204807
Главный филиал
Калайда, Катерина Василівна.
Формування та збереженість споживної цінності плодів актинідії та продуктів їхньої переробки : автореф. дис. …. канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Катерина Василівна Калайда, Кабінет Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України.– К. : [б.в.], 2013.– 21 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Сільськогосподарські науки – Агрономія – Первинна обробка продуктів рослинництва.
A 204807
Главный филиал
Калайда, Катерина Василівна.
Формування та збереженість споживної цінності плодів актинідії та продуктів їхньої переробки : автореф. дис. …. канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Катерина Василівна Калайда, Кабінет Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України.– К. : [б.в.], 2013.– 21 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Сільськогосподарські науки – Агрономія – Первинна обробка продуктів рослинництва.