Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Доцяк, Віра Сисоївна - Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів
Доцяк, Віра Сисоївна - Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів
Книга
Автор: Доцяк, Віра Сисоївна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів : підручник
Видавництво: Наш час, 2014 г.
ISBN відсутній
Автор: Доцяк, Віра Сисоївна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів : підручник
Видавництво: Наш час, 2014 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
XIII> 64027
776473 Главный филиал 785854 Главный филиал
Доцяк, Віра Сисоївна.
Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів : підручник / Віра Сисоївна Доцяк.– К. : Наш час, 2014.– 397,[3] с. : іл.
40206 пр.– Бібліогр.: с. 398 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-713-09-5 : 30.00.
ББК Л99я73-1
-- 1. Кулінарія – Рецепти – Підручники, посібники. 2. Товари, продовольчі – Товарознавство – Підручники, посібники. 3. Продукція, кулінарна – Виробництво – Технології – Підручники, посібники.
XIII> 64027
776473 Главный филиал 785854 Главный филиал
Доцяк, Віра Сисоївна.
Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів : підручник / Віра Сисоївна Доцяк.– К. : Наш час, 2014.– 397,[3] с. : іл.
40206 пр.– Бібліогр.: с. 398 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-713-09-5 : 30.00.
ББК Л99я73-1
-- 1. Кулінарія – Рецепти – Підручники, посібники. 2. Товари, продовольчі – Товарознавство – Підручники, посібники. 3. Продукція, кулінарна – Виробництво – Технології – Підручники, посібники.