Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Технології консервування плодів та овочів
Технології консервування плодів та овочів
Книга
Автор:
Технології консервування плодів та овочів : підруч. для студентів ВНЗ
Видавництво: Сочінський, 2015 г.
ISBN 978-966-304-096-7
Автор:
Технології консервування плодів та овочів : підруч. для студентів ВНЗ
Видавництво: Сочінський, 2015 г.
ISBN 978-966-304-096-7
(UA) Книга
XIII> 64483
775487 Главный филиал
Технології консервування плодів та овочів : підруч. для студентів ВНЗ / Олена Іванівна Аністратенко, Катерина Василівна Калайда, Людмила Юріївна Матенчук, Володимир Михайлович Найченко, Анастасія Юхимівна Токар, Уман. нац. ун-т садівництва; За ред. Анастасія Юхимівна Токар.– Умань : Сочінський, 2015.– 567 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 560-564 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-304-096-7 : 30.00.
ББК Л816.9я73-1
-- 1. Овочі – Консервування – Технології – Підручники, посібники. 2. Культури, плодові – Консервування – Технології – Підручники, посібники.
XIII> 64483
775487 Главный филиал
Технології консервування плодів та овочів : підруч. для студентів ВНЗ / Олена Іванівна Аністратенко, Катерина Василівна Калайда, Людмила Юріївна Матенчук, Володимир Михайлович Найченко, Анастасія Юхимівна Токар, Уман. нац. ун-т садівництва; За ред. Анастасія Юхимівна Токар.– Умань : Сочінський, 2015.– 567 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 560-564 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-304-096-7 : 30.00.
ББК Л816.9я73-1
-- 1. Овочі – Консервування – Технології – Підручники, посібники. 2. Культури, плодові – Консервування – Технології – Підручники, посібники.