Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Загребельний, Володимир Олександрович - Вплив способів заключної обробки туш на якість яловичини
Загребельний, Володимир Олександрович - Вплив способів заключної обробки туш на якість яловичини
Книга
Автор: Загребельний, Володимир Олександрович
Вплив способів заключної обробки туш на якість яловичини : монографія
Серія: Ветеринарна медицина
Видавництво: ДНДІЛДВСЕ, 2014 г.
ISBN 978-966-493-860-7
Автор: Загребельний, Володимир Олександрович
Вплив способів заключної обробки туш на якість яловичини : монографія
Серія: Ветеринарна медицина
Видавництво: ДНДІЛДВСЕ, 2014 г.
ISBN 978-966-493-860-7
(UA) Книга
XII> 17824
775427 Главный филиал
Загребельний, Володимир Олександрович.
Вплив способів заключної обробки туш на якість яловичини : монографія / Володимир Олександрович Загребельний, Олександр Володимирович Загребельний, Держ. НДІ з лаб. діагностики та вет.-санітар. експертизи.– К. : ДНДІЛДВСЕ, 2014.– 155 с.– (Ветеринарна медицина)
300 пр.– Бібліогр.: с. 126-155 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-493-860-7 : 13.00.
ББК Л92-92
ББК Л920.1
ББК П811.3
-- 1. М'ясо та м'ясопродукти – Якість. 2. М'ясо та м'ясопродукти – Переробка – Технології.
XII> 17824
775427 Главный филиал
Загребельний, Володимир Олександрович.
Вплив способів заключної обробки туш на якість яловичини : монографія / Володимир Олександрович Загребельний, Олександр Володимирович Загребельний, Держ. НДІ з лаб. діагностики та вет.-санітар. експертизи.– К. : ДНДІЛДВСЕ, 2014.– 155 с.– (Ветеринарна медицина)
300 пр.– Бібліогр.: с. 126-155 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-493-860-7 : 13.00.
ББК Л92-92
ББК Л920.1
ББК П811.3
-- 1. М'ясо та м'ясопродукти – Якість. 2. М'ясо та м'ясопродукти – Переробка – Технології.