Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Бабич, А. Є. - Essential Minimum for Restaurant Stuff
Бабич, А. Є. - Essential Minimum for Restaurant Stuff
Книга
Автор: Бабич, А. Є.
Essential Minimum for Restaurant Stuff : навч. посіб. для студентів вищ. навч. закл., спец. 6.140103 "Туризм"
Видавництво: Дике Поле, 2014 г.
ISBN 978-966-2752-46-5
Автор: Бабич, А. Є.
Essential Minimum for Restaurant Stuff : навч. посіб. для студентів вищ. навч. закл., спец. 6.140103 "Туризм"
Видавництво: Дике Поле, 2014 г.
ISBN 978-966-2752-46-5
(UA) Книга
XV> 19330
776216 Главный филиал
Бабич, А. Є.
Essential Minimum for Restaurant Stuff : навч. посіб. для студентів вищ. навч. закл., спец. 6.140103 "Туризм" / А. Є. Бабич, А. Б. Брутман, Ю. Г. Полєжаєв.– Запоріжжя : Дике Поле, 2014.– 88 с.
Загол. на обкл. англ. мовою.– 300 пр. – На укр., англ. яз.
ISBN 978-966-2752-46-5 : 6.00.
ББК Ш143.21-923.2
-- 1. Англійська мова – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів.
XV> 19330
776216 Главный филиал
Бабич, А. Є.
Essential Minimum for Restaurant Stuff : навч. посіб. для студентів вищ. навч. закл., спец. 6.140103 "Туризм" / А. Є. Бабич, А. Б. Брутман, Ю. Г. Полєжаєв.– Запоріжжя : Дике Поле, 2014.– 88 с.
Загол. на обкл. англ. мовою.– 300 пр. – На укр., англ. яз.
ISBN 978-966-2752-46-5 : 6.00.
ББК Ш143.21-923.2
-- 1. Англійська мова – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів.