Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Лебединець Ігор Володимирович - Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромі...
Лебединець Ігор Володимирович - Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромі...
Автореферат/Дисертація
Автор: Лебединець Ігор Володимирович
Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромі... : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
Автор: Лебединець Ігор Володимирович
Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромі... : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 130781
Главный филиал
Лебединець, Ігор Володимирович.
Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Ігор Володимирович Лебединець; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2003.– 19 с.
100 пр . – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 130781
Главный филиал
Лебединець, Ігор Володимирович.
Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Ігор Володимирович Лебединець; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2003.– 19 с.
100 пр . – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.