Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Очищення дифузійного соку
Очищення дифузійного соку
(UA) Многотомник
Технологія цукру = Sugar technology : підручник : у 3 т. / Антон Адамович Ліпєц, Володимир Матвійович Логвін, Костянтин Дмитрович Скорик, Анатолій Іванович Українець, Михайло Петрович Купчик, Нац. ун-т харч. технологій; За ред. Володимир Матвійович Логвін, Анатолій Іванович Українець.– Київ : Експрес-об'ява, 2015 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-97450-4-0.
(UA) Книга
XIII> 65914
789511 Главный филиал
Т. 2 : Очищення дифузійного соку .– 2015.– 271 с.
500 пр.– Бібліогр.: с. 266-270 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-97450-6-4 : 31.00.
ББК Л84я73-1
-- 1. Цукор – Виробництво – Технології – Підручники, посібники.
Технологія цукру = Sugar technology : підручник : у 3 т. / Антон Адамович Ліпєц, Володимир Матвійович Логвін, Костянтин Дмитрович Скорик, Анатолій Іванович Українець, Михайло Петрович Купчик, Нац. ун-т харч. технологій; За ред. Володимир Матвійович Логвін, Анатолій Іванович Українець.– Київ : Експрес-об'ява, 2015 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-97450-4-0.
(UA) Книга
XIII> 65914
789511 Главный филиал
Т. 2 : Очищення дифузійного соку .– 2015.– 271 с.
500 пр.– Бібліогр.: с. 266-270 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-97450-6-4 : 31.00.
ББК Л84я73-1
-- 1. Цукор – Виробництво – Технології – Підручники, посібники.