Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Постоленко, Євгеній Петрович - Формування якості плодів кизилу та її збереження заморожуванням
Постоленко, Євгеній Петрович - Формування якості плодів кизилу та її збереження заморожуванням
Автореферат/Дисертація
Автор: Постоленко, Євгеній Петрович
Формування якості плодів кизилу та її збереження заморожуванням : автореф.дис. ... канд. с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Автор: Постоленко, Євгеній Петрович
Формування якості плодів кизилу та її збереження заморожуванням : автореф.дис. ... канд. с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 213821
Главный филиал
Постоленко, Євгеній Петрович.
Формування якості плодів кизилу та її збереження заморожуванням : автореф.дис ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Євгеній Петрович Постоленко, Уман. нац. ун-т садівництва.– Умань : [б.в.], 2015.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Сільськогосподарські науки – Агрономія – Первинна обробка продуктів рослинництва.
A 213821
Главный филиал
Постоленко, Євгеній Петрович.
Формування якості плодів кизилу та її збереження заморожуванням : автореф.дис ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Євгеній Петрович Постоленко, Уман. нац. ун-т садівництва.– Умань : [б.в.], 2015.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Сільськогосподарські науки – Агрономія – Первинна обробка продуктів рослинництва.