Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : The technology of cheese structured semi-product with the use of gelatin
The technology of cheese structured semi-product with the use of gelatin
Книга
Автор:
The technology of cheese structured semi-product with the use of gelatin : the monograph
Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням желатину
Видавництво: University Book, 2016 г.
ISBN 978-966-680-781-9
Автор:
The technology of cheese structured semi-product with the use of gelatin : the monograph
Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням желатину
Видавництво: University Book, 2016 г.
ISBN 978-966-680-781-9
(UA) Книга
XIIIін 2764
766506 Главный филиал
The technology of cheese structured semi-product with the use of gelatin = Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням желатину : the monograph / Mykola Pertsevyi, Petro Gurskyi, Volodymyr Ladyka, Margarita Obozna, Dmytro Bidyuk; Ed.-in-Ch. Petro Gurskyi, F. Pertsevyi.– Sumy : University Book, 2016.– 132 p. : il., tab.
300 cop.– Bibliogr. : p. 114-130 . – На англ. яз.
ISBN 978-966-680-781-9 : 15.00.
ББК Л958.5я7
-- 1. Сироваріння – Технології. 2. Молочна продукція – Технології.
XIIIін 2764
766506 Главный филиал
The technology of cheese structured semi-product with the use of gelatin = Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням желатину : the monograph / Mykola Pertsevyi, Petro Gurskyi, Volodymyr Ladyka, Margarita Obozna, Dmytro Bidyuk; Ed.-in-Ch. Petro Gurskyi, F. Pertsevyi.– Sumy : University Book, 2016.– 132 p. : il., tab.
300 cop.– Bibliogr. : p. 114-130 . – На англ. яз.
ISBN 978-966-680-781-9 : 15.00.
ББК Л958.5я7
-- 1. Сироваріння – Технології. 2. Молочна продукція – Технології.