Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Верхоланцева, Валентина Олександрівна - Обґрунтування режимних параметрів охолодження зернової сировини у процесі зберігання
Верхоланцева, Валентина Олександрівна - Обґрунтування режимних параметрів охолодження зернової сировини у процесі зберігання
Автореферат/Дисертація
Автор: Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Обґрунтування режимних параметрів охолодження зернової сировини у процесі зберігання : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автор: Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Обґрунтування режимних параметрів охолодження зернової сировини у процесі зберігання : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 218708
Главный филиал
Верхоланцева, Валентина Олександрівна.
Обґрунтування режимних параметрів охолодження зернової сировини у процесі зберігання : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Валентина Олександрівна Верхоланцева, Вінниц. нац. аграр. ун-т.– Вінниця : [б.в.], 2016.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 218708
Главный филиал
Верхоланцева, Валентина Олександрівна.
Обґрунтування режимних параметрів охолодження зернової сировини у процесі зберігання : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.12 / Валентина Олександрівна Верхоланцева, Вінниц. нац. аграр. ун-т.– Вінниця : [б.в.], 2016.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.