Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу
Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу
Книга
Автор:
Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу : монографія
Видавництво: Університетська книга, 2016 г.
ISBN 978-966-680-780-2
Автор:
Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу : монографія
Видавництво: Університетська книга, 2016 г.
ISBN 978-966-680-780-2
(UA) Книга
XIII> 66395
798498 Главный филиал
Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу : монографія / Маргарита Василівна Обозна, Дмитро Олегович Бідюк, Микола Федорович Перцевой, Петро Васильович Гурський, Лев Залманович Шильман, Сум. нац. аграр. ун-т, Харків. нац. техн. ун-т сільського госп-ва ім. П. Василенка, Економічний університет у Вроцлаві (Польща); За ред. Петро Васильович Гурський, Микола Федорович Перцевой.– Суми : Університетська книга, 2016.– 158 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 140-157 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-680-780-2 : 17.00.
ББК Л958.3
-- 1. Сироваріння – Технології. 2. Молочні продукти – Заморожування – Технології.
XIII> 66395
798498 Главный филиал
Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу : монографія / Маргарита Василівна Обозна, Дмитро Олегович Бідюк, Микола Федорович Перцевой, Петро Васильович Гурський, Лев Залманович Шильман, Сум. нац. аграр. ун-т, Харків. нац. техн. ун-т сільського госп-ва ім. П. Василенка, Економічний університет у Вроцлаві (Польща); За ред. Петро Васильович Гурський, Микола Федорович Перцевой.– Суми : Університетська книга, 2016.– 158 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 140-157 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-680-780-2 : 17.00.
ББК Л958.3
-- 1. Сироваріння – Технології. 2. Молочні продукти – Заморожування – Технології.