Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Любенко, Галина Дмитрівна - Технологія термостійких та заморожених начинок з використанням молочної сировини і концентрату на...
Любенко, Галина Дмитрівна - Технологія термостійких та заморожених начинок з використанням молочної сировини і концентрату на...
Автореферат/Дисертація
Автор: Любенко, Галина Дмитрівна
Технологія термостійких та заморожених начинок з використанням молочної сировини і концентрату на... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автор: Любенко, Галина Дмитрівна
Технологія термостійких та заморожених начинок з використанням молочної сировини і концентрату на... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 219335
Главный филиал
Любенко, Галина Дмитрівна.
Технологія термостійких та заморожених начинок з використанням молочної сировини і концентрату насіння кунжуту : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.13 / Галина Дмитрівна Любенко, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2016.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів.
A 219335
Главный филиал
Любенко, Галина Дмитрівна.
Технологія термостійких та заморожених начинок з використанням молочної сировини і концентрату насіння кунжуту : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.13 / Галина Дмитрівна Любенко, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2016.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів.