Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Заплетніков, Ігор Миколайович - Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв
Заплетніков, Ігор Миколайович - Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв
Книга
Автор: Заплетніков, Ігор Миколайович
Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв : навч. посіб.
Видавництво: Кафедра, Центр учбової літератури, 2012 г.
ISBN 978-966-2711-00-4, 978-617-673-054-5
Автор: Заплетніков, Ігор Миколайович
Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв : навч. посіб.
Видавництво: Кафедра, Центр учбової літератури, 2012 г.
ISBN 978-966-2711-00-4, 978-617-673-054-5
(UA) Книга
XIII> 66843
809033 Главный филиал
Заплетніков, Ігор Миколайович.
Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв : навч. посіб. : для студентів ВНЗ / Ігор Миколайович Заплетніков, Валерій Григорович Мирончук, Володимир Миколайович Кудрявцев, Нац. ун-т харч. технологій, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Київ : Кафедра : Центр учбової літератури, 2012.– 341 с.
Бібліогр.: с. 340-341 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-2711-00-4
ISBN 978-617-673-054-5 : 36.00.
ББК Л80-5я73-1
-- 1. Харчові підприємства – Обладнання – Експлуатація та ремонт.
XIII> 66843
809033 Главный филиал
Заплетніков, Ігор Миколайович.
Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв : навч. посіб. : для студентів ВНЗ / Ігор Миколайович Заплетніков, Валерій Григорович Мирончук, Володимир Миколайович Кудрявцев, Нац. ун-т харч. технологій, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Київ : Кафедра : Центр учбової літератури, 2012.– 341 с.
Бібліогр.: с. 340-341 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-2711-00-4
ISBN 978-617-673-054-5 : 36.00.
ББК Л80-5я73-1
-- 1. Харчові підприємства – Обладнання – Експлуатація та ремонт.