Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Прісс, Олеся Петрівна - Наукові основи зберігання плодових овочів з використанням обробки біологічно активними речовинами
Прісс, Олеся Петрівна - Наукові основи зберігання плодових овочів з використанням обробки біологічно активними речовинами
Автореферат/Дисертація
Автор: Прісс, Олеся Петрівна
Наукові основи зберігання плодових овочів з використанням обробки біологічно активними речовинами : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Автор: Прісс, Олеся Петрівна
Наукові основи зберігання плодових овочів з використанням обробки біологічно активними речовинами : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 223106
Главный филиал
Прісс, Олеся Петрівна.
Наукові основи зберігання плодових овочів з використанням обробки біологічно активними речовинами : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.13 / Олеся Петрівна Прісс, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2017.– 43 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів.
A 223106
Главный филиал
Прісс, Олеся Петрівна.
Наукові основи зберігання плодових овочів з використанням обробки біологічно активними речовинами : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.13 / Олеся Петрівна Прісс, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2017.– 43 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів.