Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Технологія консервованих продуктів. Лабораторний практикум
Технологія консервованих продуктів. Лабораторний практикум
Книга
Автор:
Технологія консервованих продуктів. Лабораторний практикум : навч. посіб. для ВНЗ
Видавництво: Освіта України, 2017 г.
ISBN 978-617-7366-24-8
Автор:
Технологія консервованих продуктів. Лабораторний практикум : навч. посіб. для ВНЗ
Видавництво: Освіта України, 2017 г.
ISBN 978-617-7366-24-8
(UA) Книга
XIII> 67085
822676 Главный филиал
Технологія консервованих продуктів. Лабораторний практикум : навч. посіб. для ВНЗ / А. Т. Безусов, Я. Г. Верхівкер, В. М. Сторожук, Т. І. Нікітчіна, Г. І. Палвашова.– Одеса : Освіта України, 2017.– 188 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 163-166 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7366-24-8 : 23.00.
ББК Л816я73-5
-- 1. Консервне виробництво – Технології – Підручники, посібники.
XIII> 67085
822676 Главный филиал
Технологія консервованих продуктів. Лабораторний практикум : навч. посіб. для ВНЗ / А. Т. Безусов, Я. Г. Верхівкер, В. М. Сторожук, Т. І. Нікітчіна, Г. І. Палвашова.– Одеса : Освіта України, 2017.– 188 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 163-166 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7366-24-8 : 23.00.
ББК Л816я73-5
-- 1. Консервне виробництво – Технології – Підручники, посібники.