Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Чорна, Анастасія Іванівна - Формування споживних властивостей полімерних пакувальних матеріалів для хлібобулочних виробів
Чорна, Анастасія Іванівна - Формування споживних властивостей полімерних пакувальних матеріалів для хлібобулочних виробів
Автореферат/Дисертація
Автор: Чорна, Анастасія Іванівна
Формування споживних властивостей полімерних пакувальних матеріалів для хлібобулочних виробів : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Автор: Чорна, Анастасія Іванівна
Формування споживних властивостей полімерних пакувальних матеріалів для хлібобулочних виробів : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 229146
Главный филиал
Чорна, Анастасія Іванівна.
Формування споживних властивостей полімерних пакувальних матеріалів для хлібобулочних виробів : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.15 / Анастасія Іванівна Чорна, Львів. торг.-екон. ун-т.– Львів : [б.в.], 2017.– 20 с.
80 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Товарознавство харчових продуктів.
A 229146
Главный филиал
Чорна, Анастасія Іванівна.
Формування споживних властивостей полімерних пакувальних матеріалів для хлібобулочних виробів : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.15 / Анастасія Іванівна Чорна, Львів. торг.-екон. ун-т.– Львів : [б.в.], 2017.– 20 с.
80 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Товарознавство харчових продуктів.