Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Мікробіологічний контроль консервного виробництва
Мікробіологічний контроль консервного виробництва
Книга
Автор:
Мікробіологічний контроль консервного виробництва : навчальний посібник
Видавництво: ОДАБА, 2017 г.
ISBN 978-617-7195-49-7
Автор:
Мікробіологічний контроль консервного виробництва : навчальний посібник
Видавництво: ОДАБА, 2017 г.
ISBN 978-617-7195-49-7
(UA) Книга
XIII> 67453
830140 Главный филиал
Мікробіологічний контроль консервного виробництва : навчальний посібник / Л. О. Стоянова, К. Ю. Іващенко, І. П. Персіанова, Л. М. Герасименко, ДЗО "Одеський інститут післядипломної освіти" Національного університету харчових технологій; Під заг. ред. Л. О. Стоянова.– Вид. 2-ге, осучаснене та допов.– Одеса : ОДАБА, 2017.– 420 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 415-420 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7195-49-7.
УДК 664.8/.9:579.67-047.64](075)
-- 1. Консервне виробництво – Контроль, мікробіологічний – Підручники, посібники.
XIII> 67453
830140 Главный филиал
Мікробіологічний контроль консервного виробництва : навчальний посібник / Л. О. Стоянова, К. Ю. Іващенко, І. П. Персіанова, Л. М. Герасименко, ДЗО "Одеський інститут післядипломної освіти" Національного університету харчових технологій; Під заг. ред. Л. О. Стоянова.– Вид. 2-ге, осучаснене та допов.– Одеса : ОДАБА, 2017.– 420 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 415-420 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7195-49-7.
УДК 664.8/.9:579.67-047.64](075)
-- 1. Консервне виробництво – Контроль, мікробіологічний – Підручники, посібники.