Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Любчик, Ольга Сергіївна - Розвиток метрологічного забезпечення якості харчової продукції тваринного походження
Любчик, Ольга Сергіївна - Розвиток метрологічного забезпечення якості харчової продукції тваринного походження
Автореферат/Дисертація
Автор: Любчик, Ольга Сергіївна
Розвиток метрологічного забезпечення якості харчової продукції тваринного походження : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автор: Любчик, Ольга Сергіївна
Розвиток метрологічного забезпечення якості харчової продукції тваринного походження : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 227758
Главный филиал
Любчик, Ольга Сергіївна.
Розвиток метрологічного забезпечення якості харчової продукції тваринного походження : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.01.02 / Ольга Сергіївна Любчик, Нац. ун-т "Львівська політехніка".– Львів : [б.в.], 2018.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Прикладна геометрія, інженерна графіка та ергономіка – Стандартизація, сертифікація та метрологічне забезпечення.
A 227758
Главный филиал
Любчик, Ольга Сергіївна.
Розвиток метрологічного забезпечення якості харчової продукції тваринного походження : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.01.02 / Ольга Сергіївна Любчик, Нац. ун-т "Львівська політехніка".– Львів : [б.в.], 2018.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Прикладна геометрія, інженерна графіка та ергономіка – Стандартизація, сертифікація та метрологічне забезпечення.