Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Основи готельно-ресторанної справи
Основи готельно-ресторанної справи
Книга
Автор:
Основи готельно-ресторанної справи : навч. посіб.
Видавництво: ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2017 г.
ISBN 978-966-285-414-5
Автор:
Основи готельно-ресторанної справи : навч. посіб.
Видавництво: ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2017 г.
ISBN 978-966-285-414-5
(UA) Книга
III> 101807
821636 Главный филиал
Основи готельно-ресторанної справи : навч. посіб. / Наталія Іванівна Данько, Анатолій Юрійович Парфіненко, Поліна Олександрівна Подлепіна, Олена Олегівна Вишневська, Харків. нац. ун-т ім. В. Н. Каразіна; За заг. ред. Анатолій Юрійович Парфіненко.– Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2017.– 287 с. : іл.
100 пр.– Містить бібліографію . – На укр. яз.
ISBN 978-966-285-414-5.
УДК 640.4(075.8)
-- 1. Підприємництво, готельно-ресторанне – Підручники, посібники.
III> 101807
821636 Главный филиал
Основи готельно-ресторанної справи : навч. посіб. / Наталія Іванівна Данько, Анатолій Юрійович Парфіненко, Поліна Олександрівна Подлепіна, Олена Олегівна Вишневська, Харків. нац. ун-т ім. В. Н. Каразіна; За заг. ред. Анатолій Юрійович Парфіненко.– Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2017.– 287 с. : іл.
100 пр.– Містить бібліографію . – На укр. яз.
ISBN 978-966-285-414-5.
УДК 640.4(075.8)
-- 1. Підприємництво, готельно-ресторанне – Підручники, посібники.