Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Trusova, V. M. - Protein aggregation and amyloid formation: membrane-related aspects
Trusova, V. M. - Protein aggregation and amyloid formation: membrane-related aspects
Книга
Автор: Trusova, V. M.
Protein aggregation and amyloid formation: membrane-related aspects : monograph
Видавництво: V. N. Karazin Kharkiv National University, 2018 г.
ISBN 978-966-285-490-9
Автор: Trusova, V. M.
Protein aggregation and amyloid formation: membrane-related aspects : monograph
Видавництво: V. N. Karazin Kharkiv National University, 2018 г.
ISBN 978-966-285-490-9
(UA) Книга
VIIIін 2502
768415 Главный филиал
Trusova, V. M.
Protein aggregation and amyloid formation: membrane-related aspects : monograph / V. M. Trusova, G. P. Gorhenko, V. N. Karazin Kharkiv National University.– Kharkiv : V. N. Karazin Kharkiv National University, 2018.– 149,[2] c. : ill.
300 cop.– Bibliogr.: p. 124-149 . – На англ. яз.
ISBN 978-966-285-490-9.
УДК 577.322:544.725.2
-- 1. Амілоїди – Властивості, фізико-хімічні. 2. Білки (Хімія) – Агрегація, мембранно-опосередкована. 3. Білки (Хімія) – Властивості, амілоїдогенні.
VIIIін 2502
768415 Главный филиал
Trusova, V. M.
Protein aggregation and amyloid formation: membrane-related aspects : monograph / V. M. Trusova, G. P. Gorhenko, V. N. Karazin Kharkiv National University.– Kharkiv : V. N. Karazin Kharkiv National University, 2018.– 149,[2] c. : ill.
300 cop.– Bibliogr.: p. 124-149 . – На англ. яз.
ISBN 978-966-285-490-9.
УДК 577.322:544.725.2
-- 1. Амілоїди – Властивості, фізико-хімічні. 2. Білки (Хімія) – Агрегація, мембранно-опосередкована. 3. Білки (Хімія) – Властивості, амілоїдогенні.