Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів
Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів
Книга
Автор:
Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів : навч. посіб. для студентів ВНЗ, що навчаються за спец. "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"
Видавництво: Кондор-Видавництво, 2015 г.
ISBN 978-617-7278-26-8
Автор:
Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів : навч. посіб. для студентів ВНЗ, що навчаються за спец. "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"
Видавництво: Кондор-Видавництво, 2015 г.
ISBN 978-617-7278-26-8
(UA) Книга
XIII> 68066
841768 Главный филиал
Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів : навч. посіб. для студентів ВНЗ, що навчаються за спец. "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів" / В. І. Дробот, В. Г. Юрчак, О. А. Білик, Ю. В. Бондаренко, А. М. Грищенко, Нац. ун-т харч. технологій; За ред. В. І. Дробот.– Київ : Кондор-Видавництво, 2015.– 971 с. : іл., табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 930-950 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7278-26-8.
УДК 664.6:658.562](075.8)
-- 1. Сировина, харчова – Якість – Контроль, технохімічний – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів. 2. Хлібопекарне виробництво – Контроль, технохімічний – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів. 3. Вироби, макаронні – Виробництво – Контроль, технохімічний – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів. 4. Продукція, хлібопекарська – Якість – Контроль, технохімічний – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів.
XIII> 68066
841768 Главный филиал
Технохімічний контроль сировини та хлібобулочних і макаронних виробів : навч. посіб. для студентів ВНЗ, що навчаються за спец. "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів" / В. І. Дробот, В. Г. Юрчак, О. А. Білик, Ю. В. Бондаренко, А. М. Грищенко, Нац. ун-т харч. технологій; За ред. В. І. Дробот.– Київ : Кондор-Видавництво, 2015.– 971 с. : іл., табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 930-950 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7278-26-8.
УДК 664.6:658.562](075.8)
-- 1. Сировина, харчова – Якість – Контроль, технохімічний – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів. 2. Хлібопекарне виробництво – Контроль, технохімічний – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів. 3. Вироби, макаронні – Виробництво – Контроль, технохімічний – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів. 4. Продукція, хлібопекарська – Якість – Контроль, технохімічний – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів.