Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Карпенко, Костянтин Маркович - Технологічні та біологічні особливості формування продуктивності помідора за органічного виробниц...
Карпенко, Костянтин Маркович - Технологічні та біологічні особливості формування продуктивності помідора за органічного виробниц...
Автореферат/Дисертація
Автор: Карпенко, Костянтин Маркович
Технологічні та біологічні особливості формування продуктивності помідора за органічного виробниц... : автореф. дис. …. канд. с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автор: Карпенко, Костянтин Маркович
Технологічні та біологічні особливості формування продуктивності помідора за органічного виробниц... : автореф. дис. …. канд. с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 232768
Главный филиал
Карпенко, Костянтин Маркович.
Технологічні та біологічні особливості формування продуктивності помідора за органічного виробництва в умовах Південного Степу України : автореф. дис. …. канд. с.-г. наук : 06.01.06 / Костянтин Маркович Карпенко, Уман. нац. ун-т садівництва.– Умань : [б.в.], 2019.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Сільськогосподарські науки – Агрономія – Овочівництво.
A 232768
Главный филиал
Карпенко, Костянтин Маркович.
Технологічні та біологічні особливості формування продуктивності помідора за органічного виробництва в умовах Південного Степу України : автореф. дис. …. канд. с.-г. наук : 06.01.06 / Костянтин Маркович Карпенко, Уман. нац. ун-т садівництва.– Умань : [б.в.], 2019.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Сільськогосподарські науки – Агрономія – Овочівництво.