Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Юрчак Віра Гаврилівна - Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілакт...
Юрчак Віра Гаврилівна - Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілакт...
Автореферат/Дисертація
Автор: Юрчак Віра Гаврилівна
Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілакт... : Автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
Автор: Юрчак Віра Гаврилівна
Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілакт... : Автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
А 131988
Главный филиал
Юрчак, Віра Гаврилівна.
Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок : Автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.01 / Віра Гаврилівна Юрчак; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2003.– 40 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.
А 131988
Главный филиал
Юрчак, Віра Гаврилівна.
Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок : Автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.01 / Віра Гаврилівна Юрчак; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2003.– 40 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.