Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Угнівенко, Анатолій Миколайович - Управління виробництвом продукції м'ясного скотарства
Угнівенко, Анатолій Миколайович - Управління виробництвом продукції м'ясного скотарства
Книга
Автор: Угнівенко, Анатолій Миколайович
Управління виробництвом продукції м'ясного скотарства : навч. посіб. для підготовки фахівців ОС "Магістр" спеціалізації "Спеціалізоване м’ясне скотарство" спец. 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" у закл. вищ. освіти ІІ-IV рівнів акредитації
Видавництво: ЦП "Компринт", 2019 г.
ISBN 978-966-929-975-8
Автор: Угнівенко, Анатолій Миколайович
Управління виробництвом продукції м'ясного скотарства : навч. посіб. для підготовки фахівців ОС "Магістр" спеціалізації "Спеціалізоване м’ясне скотарство" спец. 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" у закл. вищ. освіти ІІ-IV рівнів акредитації
Видавництво: ЦП "Компринт", 2019 г.
ISBN 978-966-929-975-8
(UA) Книга
III> 106013
869115 Главный филиал
Угнівенко, Анатолій Миколайович.
Управління виробництвом продукції м'ясного скотарства : навч. посіб. для підготовки фахівців ОС "Магістр" спеціалізації "Спеціалізоване м’ясне скотарство" спец. 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" у закл. вищ. освіти ІІ-IV рівнів акредитації / Анатолій Миколайович Угнівенко, Наталія Вікторівна Кос, Олександр Іванович Колісник, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України.– Київ : ЦП "Компринт", 2019.– 332 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 324-332 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-929-975-8.
УДК 636:631.15](075.8)
-- 1. Скотарство, м'ясне – Виробництво – Управління – Підручники, посібники. 2. Продукти, м'ясні – Виробництво – Управління – Підручники, посібники.
III> 106013
869115 Главный филиал
Угнівенко, Анатолій Миколайович.
Управління виробництвом продукції м'ясного скотарства : навч. посіб. для підготовки фахівців ОС "Магістр" спеціалізації "Спеціалізоване м’ясне скотарство" спец. 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" у закл. вищ. освіти ІІ-IV рівнів акредитації / Анатолій Миколайович Угнівенко, Наталія Вікторівна Кос, Олександр Іванович Колісник, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України.– Київ : ЦП "Компринт", 2019.– 332 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 324-332 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-929-975-8.
УДК 636:631.15](075.8)
-- 1. Скотарство, м'ясне – Виробництво – Управління – Підручники, посібники. 2. Продукти, м'ясні – Виробництво – Управління – Підручники, посібники.