Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Клєвцова, Марина Олександрівна - Методи забезпечення якості продукції на малопотужному кондитерському підприємстві
Клєвцова, Марина Олександрівна - Методи забезпечення якості продукції на малопотужному кондитерському підприємстві
Автореферат/Дисертація
Автор: Клєвцова, Марина Олександрівна
Методи забезпечення якості продукції на малопотужному кондитерському підприємстві : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автор: Клєвцова, Марина Олександрівна
Методи забезпечення якості продукції на малопотужному кондитерському підприємстві : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 234542
Главный филиал
Клєвцова, Марина Олександрівна.
Методи забезпечення якості продукції на малопотужному кондитерському підприємстві : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.01.02 / Марина Олександрівна Клєвцова, Нац. техн. ун-т України "Київський політехнічний інститут ім. І. Сікорського".– Київ : [б.в.], 2019.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Прикладна геометрія, інженерна графіка та ергономіка – Стандартизація, сертифікація та метрологічне забезпечення.
A 234542
Главный филиал
Клєвцова, Марина Олександрівна.
Методи забезпечення якості продукції на малопотужному кондитерському підприємстві : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.01.02 / Марина Олександрівна Клєвцова, Нац. техн. ун-т України "Київський політехнічний інститут ім. І. Сікорського".– Київ : [б.в.], 2019.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Прикладна геометрія, інженерна графіка та ергономіка – Стандартизація, сертифікація та метрологічне забезпечення.