Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Березовський, Юрій Всеволодович - Розвиток наукових основ створення інноваційних технологій первинної переробки луб'яних культур
Березовський, Юрій Всеволодович - Розвиток наукових основ створення інноваційних технологій первинної переробки луб'яних культур
Автореферат/Дисертація
Автор: Березовський, Юрій Всеволодович
Розвиток наукових основ створення інноваційних технологій первинної переробки луб'яних культур : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній
Автор: Березовський, Юрій Всеволодович
Розвиток наукових основ створення інноваційних технологій первинної переробки луб'яних культур : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 239888
Главный филиал
Березовський, Юрій Всеволодович.
Розвиток наукових основ створення інноваційних технологій первинної переробки луб'яних культур : автореф. дис ... д-ра техн. наук : [спец.] 05.18.02 / Юрій Всеволодович Березовський, Херсон. нац. техн. ун-т.– Херсон : [б.в.], 2020.– 56 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур.
A 239888
Главный филиал
Березовський, Юрій Всеволодович.
Розвиток наукових основ створення інноваційних технологій первинної переробки луб'яних культур : автореф. дис ... д-ра техн. наук : [спец.] 05.18.02 / Юрій Всеволодович Березовський, Херсон. нац. техн. ун-т.– Херсон : [б.в.], 2020.– 56 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур.