Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Іжевська, Орися Петрівна - Технологія продукції ресторанного господарства
Іжевська, Орися Петрівна - Технологія продукції ресторанного господарства
Книга
Автор: Іжевська, Орися Петрівна
Технологія продукції ресторанного господарства : навч. посіб.
Видавництво: ЛДУФК ім. І. Боберського, 2020 г.
ISBN 978-617-7336-61-6
Автор: Іжевська, Орися Петрівна
Технологія продукції ресторанного господарства : навч. посіб.
Видавництво: ЛДУФК ім. І. Боберського, 2020 г.
ISBN 978-617-7336-61-6
(UA) Книга
XIII> 69280
880037 Главный филиал
Іжевська, Орися Петрівна.
Технологія продукції ресторанного господарства : навч. посіб. / Орися Петрівна Іжевська; ред. Єлизавета Лупиніс, Ольга Громик.– Львів : ЛДУФК ім. І. Боберського, 2020.– 377 с. : іл., табл.
100 пр.– Бібліогр.: с. 376-377 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7336-61-6.
УДК 641.51/.54:640.432](075.8)
-- 1. Ресторанне господарство – Продукція, кулінарна – Технології – Підручники, посібники. 2. Продукти, харчові – Виробництво – Технології – Підручники, посібники.
XIII> 69280
880037 Главный филиал
Іжевська, Орися Петрівна.
Технологія продукції ресторанного господарства : навч. посіб. / Орися Петрівна Іжевська; ред. Єлизавета Лупиніс, Ольга Громик.– Львів : ЛДУФК ім. І. Боберського, 2020.– 377 с. : іл., табл.
100 пр.– Бібліогр.: с. 376-377 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7336-61-6.
УДК 641.51/.54:640.432](075.8)
-- 1. Ресторанне господарство – Продукція, кулінарна – Технології – Підручники, посібники. 2. Продукти, харчові – Виробництво – Технології – Підручники, посібники.