Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Якубів, В. М. - Формування стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу
Якубів, В. М. - Формування стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу
Стаття
Автор: Якубів, В. М.
Регіональна економіка: Формування стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Якубів, В. М.
Регіональна економіка: Формування стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу
б.г.
ISBN відсутній
(UA) Статья
Якубів, В. М.
Формування стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу / В. М. Якубів, І. І. Боришкевич // Регіональна економіка.– 2020.– № 1 (95).– С. 144-153 : іл.
Бібліогр.: 23 назви . – На укр. яз.
-- 1. конкурентоспроможність підприємств. 2. підприємства ресторанного господарства. 3. стратегічне управління підприємствами.
Якубів, В. М.
Формування стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу / В. М. Якубів, І. І. Боришкевич // Регіональна економіка.– 2020.– № 1 (95).– С. 144-153 : іл.
Бібліогр.: 23 назви . – На укр. яз.
-- 1. конкурентоспроможність підприємств. 2. підприємства ресторанного господарства. 3. стратегічне управління підприємствами.