Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Методичні вказівки до виконання розділу "Автоматизація виробничих процесів" у дипломному проекті
Методичні вказівки до виконання розділу "Автоматизація виробничих процесів" у дипломному проекті
Книга
Автор:
Методичні вказівки до виконання розділу "Автоматизація виробничих процесів" у дипломному проекті : Для студ. спец.:7.091709 "Технолгія зберігання, консервування та переробки молока", 7.091704 "Технолгія бродильних виробництв і виноробцтва", 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переро...
Видавництво: НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Автор:
Методичні вказівки до виконання розділу "Автоматизація виробничих процесів" у дипломному проекті : Для студ. спец.:7.091709 "Технолгія зберігання, консервування та переробки молока", 7.091704 "Технолгія бродильних виробництв і виноробцтва", 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переро...
Видавництво: НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
B 44232
Главный филиал
Методичні вказівки до виконання розділу "Автоматизація виробничих процесів" у дипломному проекті : Для студ. спец.:7.091709 "Технолгія зберігання, консервування та переробки молока", 7.091704 "Технолгія бродильних виробництв і виноробцтва", 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" денної та заоч. форм навч. / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Григорій Федорович Калениченко, Василь Дмитрович Кишенько.– К. : НУХТ, 2003
300 пр. – На укр. яз.
ББК з965,5я73
-- 1. Автоматизація.
B 44232
Главный филиал
Методичні вказівки до виконання розділу "Автоматизація виробничих процесів" у дипломному проекті : Для студ. спец.:7.091709 "Технолгія зберігання, консервування та переробки молока", 7.091704 "Технолгія бродильних виробництв і виноробцтва", 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" денної та заоч. форм навч. / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Григорій Федорович Калениченко, Василь Дмитрович Кишенько.– К. : НУХТ, 2003
300 пр. – На укр. яз.
ББК з965,5я73
-- 1. Автоматизація.