Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Бурдо, Олег Григорович - Енергетичний моніторинг харчових і переробних виробництв
Бурдо, Олег Григорович - Енергетичний моніторинг харчових і переробних виробництв
Книга
Автор: Бурдо, Олег Григорович
Енергетичний моніторинг харчових і переробних виробництв : підручник
Видавництво: Маджента, 2020 г.
ISBN 978-617-7980-00-0
Автор: Бурдо, Олег Григорович
Енергетичний моніторинг харчових і переробних виробництв : підручник
Видавництво: Маджента, 2020 г.
ISBN 978-617-7980-00-0
(UA) Книга
XIII> 69995
901016 Главный филиал
Бурдо, Олег Григорович.
Енергетичний моніторинг харчових і переробних виробництв : підручник / Олег Григорович Бурдо, Федір Анатолійович Трішин, Ігор Іванович Яровий.– Одеса : Маджента, 2020.– 244 с. : іл., табл., схеми
500 пр.– Бібліогр.: с. 236-238 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7980-00-0.
УДК 620.91:631.17](075.8)
-- 1. Харчове виробництво – Технологічні процеси – Енергозбереження – Україна – Підручники, посібники. 2. Виробництво, переробне – Технологічні процеси – Енергозбереження – Україна – Підручники, посібники.
XIII> 69995
901016 Главный филиал
Бурдо, Олег Григорович.
Енергетичний моніторинг харчових і переробних виробництв : підручник / Олег Григорович Бурдо, Федір Анатолійович Трішин, Ігор Іванович Яровий.– Одеса : Маджента, 2020.– 244 с. : іл., табл., схеми
500 пр.– Бібліогр.: с. 236-238 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7980-00-0.
УДК 620.91:631.17](075.8)
-- 1. Харчове виробництво – Технологічні процеси – Енергозбереження – Україна – Підручники, посібники. 2. Виробництво, переробне – Технологічні процеси – Енергозбереження – Україна – Підручники, посібники.