Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Чагайда, Андрій Олегович - Тенденції розвитку та перспективи впровадження новітних харчових продуктів у закладах індустрії г...
Чагайда, Андрій Олегович - Тенденції розвитку та перспективи впровадження новітних харчових продуктів у закладах індустрії г...
(UA) Статья
Чагайда, Андрій Олегович.
Тенденції розвитку та перспективи впровадження новітних харчових продуктів у закладах індустрії гостинності / Андрій Олегович Чагайда, Галина Миколаївна Тарасюк, Ірина Олександрівна Соколовська // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія: Економіка і управління.– 2021.– Т. 32 (71), № 1.– С. 51-57 : іл., табл.
Бібліогр.: 27 назв . – На укр. яз.
-- 1. підприємства індустрії гостинності. 2. здорове харчування. 3. тваринні білки. 4. культивоване м'ясо. 5. харчова неофобія.
Чагайда, Андрій Олегович.
Тенденції розвитку та перспективи впровадження новітних харчових продуктів у закладах індустрії гостинності / Андрій Олегович Чагайда, Галина Миколаївна Тарасюк, Ірина Олександрівна Соколовська // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія: Економіка і управління.– 2021.– Т. 32 (71), № 1.– С. 51-57 : іл., табл.
Бібліогр.: 27 назв . – На укр. яз.
-- 1. підприємства індустрії гостинності. 2. здорове харчування. 3. тваринні білки. 4. культивоване м'ясо. 5. харчова неофобія.