Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Булат, Г. В. - Формування облікової політики щодо товарних запасів на підприємствах ресторанного господарства
Булат, Г. В. - Формування облікової політики щодо товарних запасів на підприємствах ресторанного господарства
(UA) Статья
Булат, Г. В.
Формування облікової політики щодо товарних запасів на підприємствах ресторанного господарства / Г. В. Булат, А. Ф. Гуменюк // Вісник Хмельницького національного університету. Серія : Економічні науки.– 2021.– № 2 (292).– С. 30-33 : іл., табл.
Бібліогр.: 4 назви . – На укр. яз.
-- 1. товарні запаси. 2. підприємства ресторанного господарства. 3. транспортно-заготівельні витрати. 4. облікова політика підприємств.
Булат, Г. В.
Формування облікової політики щодо товарних запасів на підприємствах ресторанного господарства / Г. В. Булат, А. Ф. Гуменюк // Вісник Хмельницького національного університету. Серія : Економічні науки.– 2021.– № 2 (292).– С. 30-33 : іл., табл.
Бібліогр.: 4 назви . – На укр. яз.
-- 1. товарні запаси. 2. підприємства ресторанного господарства. 3. транспортно-заготівельні витрати. 4. облікова політика підприємств.