Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Загальні технології харчової промисловості
Загальні технології харчової промисловості
Книга
Автор:
Загальні технології харчової промисловості : навч. посіб.
Видавництво: ЦП "Компринт", 2021 г.
ISBN 978-617-8184-03-2
Автор:
Загальні технології харчової промисловості : навч. посіб.
Видавництво: ЦП "Компринт", 2021 г.
ISBN 978-617-8184-03-2
(UA) Книга
XIII> 71451
910088 Главный филиал
Загальні технології харчової промисловості : навч. посіб. / Олександр Аркадійович Савченко, Олена Вікторівна Грек, Микола Станіславович Ніколаєнко, Оксана Анатоліївна Топчій, Алла Вікторівна Тимчук, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України.– Київ : ЦП "Компринт", 2021.– 293 с. : схеми, табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 289-291 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-8184-03-2.
XIII> 71451
910088 Главный филиал
Загальні технології харчової промисловості : навч. посіб. / Олександр Аркадійович Савченко, Олена Вікторівна Грек, Микола Станіславович Ніколаєнко, Оксана Анатоліївна Топчій, Алла Вікторівна Тимчук, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України.– Київ : ЦП "Компринт", 2021.– 293 с. : схеми, табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 289-291 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-8184-03-2.